Perla

What: Contemporary American Cuisine & Lounge
Where: Hotel La Concha 1077, Ashford Ave.
When: Sun-Thurs 6pm-10pm, Fri-Sat 6pm-11pm
Who: Dayn Smith, Leslie Valentín (restauranteurs)
Chef D’Cuisine: Trent Smith GM: Ernie Hernández
Dining Room Manager: Lindell Smith
Info: [787] 977-3285 [$$$]
http://www.perlarestaurant.com

Perla ShrimpEl corazón de La Concha es Perla, y más que una joya, es el exquisito Restaurante que esconde el Hotel La Concha en Condado. De menu Contemporary American Cuisine, sus creaciones de arte, mejor dicho, platos, son variados y no solo de mariscos. Hay para carnívoros de carne roja y vegetarianos por igual.

El ingrediente local criollo también hace presencia y con su Chef Ejecutivo, Dayn Smith y socio Leslie Valentín, no es para menos. Con una estructura arquitectónica en forma de concha cubierta por paneles de cristal con vista al mar y fondo de agua, brillarás como perla con tanta delicia.
¿Para una velada romántica o entre amigos? Perfecto. ¿Para eventos privados? Idóneo. ¿Para principiantes o aficionados del vino? También.

Por: Natalia Calderón
Fotos: Gabriel Padial
Reseña de My Pocket Concierge

About these ads

About foodiespr

Im a Foodie

Posted on April 28, 2011, in Restaurants. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. test

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: